Workshop Lightroom


Lightroom is een prachtig programma om je trouwreportages mee te bewerken, maar alle opties kunnen best overweldigend zijn. Op dinsdag 22 oktober 2019 geef ik een workshop waarin ik je alle tips & tricks ga uitleggen om Lightroom optimaal te kunnen gebruiken! Van selectie tot exporteren, alles komt aan bod om snel, doeltreffend en efficiƫnt je reportage aan jouw bruidspaar te kunnen leveren.


De workshop kort samengevat:

Selectie, catalogussen en importeren

Voorinstellingen en hoe je deze kunt maken

Tips & tricks om sneller in Lightroom te kunnen werken

Basis- en geavanceerde bewerkingen

Lokale aanpassingen

Exporteren voor verschillende doeleinden

 

Details

Datum: dinsdag 22 oktober 2019

Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur

Plaats: Brownies & downieS in Valkenswaard

Inclusief: Lunch en drankjes

Maximaal aantal deelnemers: 8 (nog 3 plaatsen)

Prijs: 250,- p.p. (excl. BTW)


In deze workshop zal ik met Lightroom Classic werken (dit is de abonnementsvorm), maar wanneer je zelf met een oudere versie werkt is dat geen probleem. Voor de workshop is het handig om een laptop mee te nemen met daarop Lightroom en een bruidsreportage. Je ontvangt een hand-out met alle tips en er zal een Facebook-groep zijn om vooraf en naderhand vragen te stellen. Wil je meer weten? Stuur gerust een mailtje: info@editingmoments.nl.


Vanaf het moment dat ik ben gestart met Editing Moments, ruim 5 jaar geleden, heb ik Lightroom me compleet eigen gemaakt. Duizenden reportages en ontelbare prachtige foto’s heb ik voor vele trouwfotografen met veel plezier bewerkt, altijd met het doel om een foto zo mooi mogelijk te maken en een reportage zo consistent mogelijk af te leveren. Het lijkt me gaaf om je bij deze workshop te mogen verwelkomen!

Hanneke Meier

 

Meld je aan!

Jouw gegevens worden enkel gebruikt t.b.v. de factuur en communicatie t.b.v. de workshop. Promised!

  • Bij deze meld ik mij aan voor de workshop en ik begrijp dat mijn inschrijving definitief is wanneer ik de factuur voor de workshop heb betaald.