Werkwijze


1. Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Editing Moments? Vul dan het contactformulier in. Ik (Hanneke) bel of mail je zo snel mogelijk terug, maar altijd binnen 1 werkdag. We bespreken wat we voor je kunnen betekenen en ik stuur je het stijl-formulier toe waarin je je voorkeuren en eigen workflow kunt aangeven. Daarna zullen we in een 1-op-1 gesprek (telefoon of Skype) jouw wensen bespreken, zodat ik weet waar ik op moet letten als ik aan de slag ga.
2. Serie van 10

Nadat je vrijblijvend een serie van 10 foto’s èn het stijl-formulier met voorkeuren hebt toegestuurd ga ik in Lightroom met deze foto’s aan de slag om jouw stijl zo goed mogelijk te benaderen. Hiervoor neem ik een kijkje op je website en maak ik gebruik van de informatie die je mij hebt gegeven in het stijl-formulier en ons gesprek. Ik let bij de bewerkingen onder andere (maar niet uitsluitend) op licht, schaduwen, kleur, contrast en witbalans met jouw stijl in mijn achterhoofd. Wanneer je graag wilt zien hoe de brushes of crops er uit zien, kan ik dat uiteraard ook in de foto’s laten zien. Binnen 2 werkdagen stuur ik je deze 10 foto’s bewerkt terug. Nog niet helemaal tevreden? Dan kijken we samen waar verbetering mogelijk is.
3. Trouwreportage bewerken

Ben je blij met deze testfoto’s en wil je graag dat we een door jou gemaakte trouwreportage voor je bewerken? Dan maak ik eerst een plekje voor je in Dropbox waar je jouw catalogus met Smart Previews* kunt uploaden en stuur ik je een link met orderformulier toe waar je specifieke wensen kunt invullen. Je editor stuurt je eerst binnen max. 2 werkdagen een selectie van minimaal 20 foto’s uit de reportage met verschillende lichtomstandigheden toe zodat je kunt zien hoe de bewerkingen zullen worden. Na akkoord gaan we verder met de rest van de reportage.

*We werken uitsluitend met Lightroom CC en Lightroom Classic
4. Sit back & relax

Voor jou is het nu tijd om te relaxen, af te spreken met vrienden, te fotograferen of lekker helemaal niks te doen. Je editor gaat aan de slag met jouw serie, na maximaal 8 werkdagen (afhankelijk van je keuze voor bewerken, zie de prijzenpagina voor meer informatie) is jouw reportage klaar en krijg je een bericht.
5. Catalogus updaten

The magic happens.. Wanneer je je catalogus update, zul je zien dat mijn bewerkingen heel snel en makkelijk worden geïmporteerd in jouw originele catalogus. Ben je nog niet helemaal tevreden? Laat het weten en we kijken samen met jou waar nog verbetering mogelijk is.
6. En daarna..

.. is het voor jou nu enkel nog de taak om de foto’s eventueel bij te snijden en af te leveren bij je klanten! Heeft je bruidspaar ook een album bij je besteld? Eventueel kunnen we het ontwerp ook voor je verzorgen. Kijk bij Albumontwerp voor meer informatie.

Foto: Fotobelle

Foto: Lotte Marie Fotografie