Werkwijze


1. Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Editing Moments? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@editingmoments.nl. Ik (Hanneke) bel of mail of bel je zo snel mogelijk terug. We bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Daarna zullen we in een 1-op-1 gesprek (telefoon of Skype) jouw wensen bespreken, zodat we weten waar we op moeten letten als we voor je aan de slag gaan. Je ontvangt een formulier waarin je je voorkeuren en eigen workflow kunt aangeven en ontvangt instructies hoe je je reportage naar ons toe kunt sturen.
2. Serie van 10

Nadat je vrijblijvend een serie van 10 foto’s middels Smart previews* èn het stijl-formulier met voorkeuren hebt toegestuurd ga ik of een van onze editors uit ons team in Lightroom met deze foto’s aan de slag om jouw stijl zo goed mogelijk te benaderen. Hiervoor neem ik een kijkje op je website en maak ik gebruik van de informatie die je mij hebt gegeven in het stijl-formulier en ons gesprek. Ik let bij de bewerkingen onder andere (maar niet uitsluitend) op licht, schaduwen, kleur, contrast en witbalans met jouw stijl in mijn achterhoofd. Wanneer je graag wilt zien hoe de brushes of crops er uit zien, kan ik dat uiteraard ook in de foto’s laten zien. Binnen 2 werkdagen stuur ik je deze 10 foto’s bewerkt terug. Nog niet helemaal tevreden? Dan kijken we samen waar verbetering mogelijk is. *We werken uitsluitend met Lightroom CC en Lightroom Classic
3. Reportage bewerken

Ben je blij met deze testfoto’s en wil je graag dat we een door jou gemaakte reportage voor je bewerken? Dan gaan we voor je aan de slag! Wanneer een van de editors uit ons team jouw foto’s gaat bewerken, is hij of zij over jouw stijl en wensen geïnformeerd. Je editor stuurt je eerst binnen max. 2 werkdagen een selectie van minimaal 20 foto’s uit de reportage met verschillende lichtomstandigheden toe zodat je kunt zien hoe de bewerkingen zullen worden. Na akkoord gaan we verder met de rest van de reportage.
4. Sit back & relax

Voor jou is het nu tijd om te relaxen, af te spreken met vrienden, te fotograferen of lekker helemaal niks te doen. Je editor gaat aan de slag met jouw serie en zal je informeren wanneer de uiterlijke levertijd is. Als je reportage klaar is krijg je een bericht.
5. Catalogus updaten

The magic happens.. Wanneer je je catalogus update, zul je zien dat de bewerkingen heel snel en makkelijk worden geïmporteerd in jouw originele catalogus. Ben je nog niet helemaal tevreden? Laat het weten en we kijken samen met jou waar nog verbetering mogelijk is.
6. En daarna..

.. is het voor jou nu enkel nog de taak om de foto’s eventueel bij te snijden en af te leveren bij je klanten! Zo simpel en snel kan het zijn!

Foto: BestDayEver

Foto: Nina Crebas Fotografie