Set your style


Ben je al een tijd op zoek naar een nieuwe bewerkingsstijl in Lightroom? Wil je je stijl finetunen, maar weet je niet waar het precies wringt? Ben je al op sites aan het zoeken geweest naar een preset maar matchen deze niet met wat je precies wilt?

Zoek niet verder, hier is de oplossing: Een preset die zich voor je ogen ontwikkelt!

Vooraf bereiden we de sessie voor doordat ik jou gerichte vragen stel die met jouw stijl te maken hebben. Daarna ga ik je in een Skypesessie van 2 uur lang helpen bij het vinden van jouw bewerkingsstijl (kleur en / of zwart-wit) met behulp van Lightroom. Uiteindelijk zal ik maximaal 10 foto’s bewerken met je nieuwe stijl en ontvang je de preset(s) die je als basis kunt gebruiken voor je reportages.


Prijs: € 250,- (excl. BTW)

Stuur me een mail om een sessie te boeken


Let op: Dit is geen Lightroom-workshop, er is wel enige kennis vereist om optimaal van deze sessie gebruik te kunnen maken.


Set Your Style is een investering om uiteindelijk tijd en vrijheid te ‘kopen’, wat een groot goed is, ook in deze periode vind ik zelf. Het is heel fijn om te merken dat Hanneke snel en goed aanvoelt wat je wensen zijn, en als je het niet duidelijk hebt, dan helpt ze dit te ‘vertalen’. Met veel geduld en toewijding werkt ze aan een heel tof resultaat. Ik ben blij!

Willeke Kieft

Eerste hulp bij presets


Heb je een mooie preset maar zit er iets toch niet helemaal lekker en weet je niet waar het aan ligt? We kunnen samen kijken wat er nou precies aan schort zodat je snel weer door kunt met je mooie reportages!

De kosten hiervoor zijn € 25,- voor een half uur (of € 50,- voor een uur) (excl. BTW)