Presets


Op het gebied van presets heb ik (Hanneke) jarenlange ervaring en met veel plezier ontwikkel en finetune ik presets voor fotografen.
Ik bied de volgende mogelijkheden:

Set your style | Eerste hulp bij presets | Presets shop


Set your style

Ben je al een tijd op zoek naar een nieuwe bewerkingsstijl in Lightroom? Wil je je stijl finetunen, maar weet je niet welke schuifjes je moet gebruiken? Heb je al tig presets gekocht, maar matchen deze niet met wat je precies wilt?

Zoek niet verder, hier is de oplossing: Een preset die zich voor je ogen ontwikkelt!

Jouw foto’s verdienen een mooie preset. En die preset heeft het effect om je stijl te definiëren. Deze basis gaat je helpen tijdens het bewerken van je foto’s, en daarnaast zul je ook merken dat je mindset qua fotografie echt de goede richting op gaat. Een Set your style sessie is daarom een boost voor jouw fotografie en zorgt er voor dat je stijl mega stevig staat. Een stap naar professionalisering en naar herkenbaarheid voor je (potentiële) klanten!

Vooraf bereiden we de sessie voor doordat ik jou gerichte vragen stel die met jouw stijl te maken hebben. Daarna ga ik je in een Skypesessie van 2 uur lang helpen bij het vinden van jouw bewerkingsstijl (kleur en / of zwart-wit) met behulp van Lightroom. Uiteindelijk zal ik maximaal 10 foto’s bewerken met je nieuwe stijl en ontvang je de preset(s) die je als basis kunt gebruiken voor je reportages. We bekijken hoe je de preset op je foto’s kunt toepassen én hoe je deze consistent kunt gaan gebruiken.


Prijs: € 309,- (excl. BTW)

Stuur me een mail om een sessie te boeken

Beschikbaarheid
Februari 2022: 4 plaatsen beschikbaar


Let op: Dit is geen Lightroom-workshop, er is wel enige kennis vereist om optimaal van deze sessie gebruik te kunnen maken.Eerste hulp bij presets


Heb je een mooie preset maar zit er iets toch niet helemaal lekker en weet je niet waar het aan ligt? We kunnen samen kijken wat er nou precies aan schort zodat je snel weer door kunt met je mooie reportages!

De kosten hiervoor zijn € 59,50 voor een half uur (of € 119,- voor een uur) (excl. BTW)
Vanaf februari 2022 kunnen weer nieuwe sessies worden ingepland.


Presets shop


Ben je op zoek naar prachtige presets die je met 1 druk op de knop kunt gebruiken voor je foto’s? Na jarenlange ervaring zijn deze met zorg gemaakt en je kunt ze nu aanschaffen! Klik op onderstaande link om naar de shop te gaan!

Ga naar de presets shop